Snelheid op de Eindhovensingel Arnhem

Beste lezer,

Er wordt nog steeds te hard gereden op de Eindhovensingel in Arnhem. Ondanks dat wij al enige tijd op allerlei manier naar een oplossing zoeken, hebben de politie en gemeente géén tijd voor de veiligheid van onze kinderen.

De zwarte auto die zojuist met spinnende banden de hoek om kwam, om vervolgens zo hard mogelijk op te trekken is de druppel.

Pogingen om mensen aan te spreken, zijn er bijna niet. Maar dat is logisch wanneer iemand met een tering snelheid voorbij komt.

Jullie zijn afgelopen zomer één keer geweest (1,5 uur of zo) en daarna was het klaar.

En het gaat mij niet om mensen die ietsjes te hard rijden, maar wel om die stumpers die onze straat als racebaan gebruiken. Mocht één van jullie kneusjes dit trouwens lezen, ik heb schijt aan jullie.

Zoals ik eerder al zei, ik ga niet wachten tot er een kind wordt aangereden. Onze kat is al doodgereden, dat is al erg genoeg toch?

Dus politie en gemeente, misschien is het de hoogste tijd en ook heel verstandig om actie te ondernemen. Want tijd hebben jullie wel. Dat blijkt wel aan het aantal bekeuringen die ik twee maanden geleden kreeg. Dat was op een weg, waarvan ik dacht dat je daar 80 mocht en dat was 50. Geen huizen, alleen bomen en weilanden. Daar ben ik, vóórdat ik de printjes kreeg, dagelijks langs gekomen. Slaat overigens ook nergens op om daar met een mobiele flitsunit te gaan staan. En zeker niet dagen achter elkaar. Dit is niet iemand bewust maken van een overtreding, maar gewoon cashen. Maakt niet uit, is mijn eigen schuld. Jullie weer geld voor de overheid binnen geharkt en ik mijn lesje van een paar honderd euro geleerd.

Anyway, ik mail dit naar politie, gemeente en zal het plaatsen op social media, zodat er niet ineens verontwaardigd gereageerd gaat worden wanneer hier de pleuris uit breekt.

Want hier gaat, hoe dan ook, een einde aan komen.

Groetjes,
Alex

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information