House classics, early rave en oldschool op vinyl only feest

House Of God, Slaves to the Rave, French Connection,deze titels zijn natuurlijk wel bekend bij liefhebbers van de vroegere house scene.

Vrijdag 20 mei neemt Arina Events je mee terug naar de tijd van de eerste houseparty’s die zo populair waren in de 90’s.

Arina Events organiseert al jaren haar oldschool feest in Arnhem en omgeviKnippenng.

De avond begint bij de house classics en gaat daarna over op de oldschool klappers.

Voor fans van de hardere stijlen sluiten we de avond af met lekkere early rave platen.

Arina’s Leuke Oldschoolfeest is exclusief met haar jaarlijkse eenmalige editie en is bekend bij vele early house en hardcore fans uit de oude tijd.

Er is zelfs voor de oldschool fans een speciale Facebookgroep waar je je favoriete nummers kunt delen en over feesten kunt praten. Klik HIER (linken) om ook lid te worden.

Deze editie beloofd weer een dik feest te worden in de nieuwste club van Arnhem. Natuurlijk zijn op een oldschool feest de echte vinyl platen niet weg te denken.

Daarom mogen de dj’s deze avond alleen met vinyl draaien. Op eerdere edities stonden ook al bekende namen zoals; Darkraver,Gizmo, Buzz-Fuzz, Dano en Pavo.

Bekende locatie in een nieuw jasje

Deze editie organiseert Arina Events het feest in de gloednieuwe evenementenlocatie ‘The Dome’. Maar helemaal nieuw is deze locatie niet. Het is voor de kenners ook wel bekend als ‘The Box’,‘The Opera’ of de ‘<<<O>>>’.

The Dome bevind zich op een kleine 5 minuten lopen vanaf het centraalstation in het centrum van Arnhem.Sinds maart dit jaar is de locatie weer open en is het voorzien van de allernieuwste licht- en geluidsapparatuur en indrukwekkende 360 graden videomapping waar je midden in de 3D videobeelden staat.

Hier gaan wij tijdens ‘Arina’s Leuke Oldschoolfeest’ natuurlijk gebruik van maken!

Lineup:

DJRob & MCJoe
RHEEZA
Mainstage Mafia
CKaos
Brent Spar aka. Tarnation
Veter van der Sluis
T-ko &Psychoman
Ticke ts &info

Kaarten voor het feest zijn voor maar €10 te koop in de voorverkoop bij:

Streetcafe Arnhem,Jansplein 52, Arnhem
Differentshop, klarendalseweg66, Arnhem
Of bestel ze makkelijk en snel HIER online. (linken)

Meer informatie over dit evenement is te vinden op de Facebookpagina van Arina Events. (Link)