[NZB] Steinberg Cubase 12

Wil je beginnen met het maken van je eigen muziek, je productie op een professioneel niveau brengen of je workflow stroomlijnen voor korte deadlines? Wat je ook nodig hebt, Cubase helpt je om je volledige creatieve potentieel te bereiken.

Van Hollywood blockbuster-componisten en Billboard Hot 100-producenten tot enthousiaste beginners, de wereld van muziekproductie vertrouwt op de uitgebreide functieset, ongecompliceerde tools en het ongeëvenaarde geluid van onze veelgeprezen muziekproductiesoftware.

Cubase12

– De referentiestandaard voor muziekproductiesoftware
– Produceer tracks van begin tot eind.
– Geschikt voor alle genres, niveaus en budgetten.
– Snelle, flexibele en intuïtieve workflows.

Cubase 12 wordt geleverd met een breed scala aan workflow- en prestatieverbeteringen, evenals opwindende nieuwe manieren om inspiratie op te doen en uw producties te verbeteren. Wat je muzikale doelen ook zijn, Cubase 12 helpt je om ze te bereiken.

Eenvoudigere

Synchroniseer uw exportselectie met de selectie in uw project. Voorinstellingen voor bestandsindelingen maken en herstellen. Exporteer het volledige signaalpad, inclusief masterbuseffecten, om de mix echt te repliceren. Met Cubase Pro 11 kun je zelfs je exporttaken verzamelen en de hele wachtrij in één keer exporteren terwijl je een kopje koffie drinkt.

Sample. Plak. Beweeg. Glij.

De Sampler Track in Cubase 12 heeft een aantal geweldige nieuwe functies om te ontdekken. De nieuwe slice-modus verkleint je loops, zodat ze met slechts één klik klaar zijn om te spelen. Er zijn nu twee globale LFO’s beschikbaar om beweging en een catch aan je geluiden toe te voegen. Je kunt gaan voor een vintage gevoel of de hoogste natuurgetrouwheid met de nieuwe kwaliteitsmodi van de voorbeeldengine. Dan is er de nieuwe mono legato glide, perfect voor het rijden op 808 baslijnen… en meer!

Uw persoonlijke assistent

De Scale Assistant is een uitstekende aanvulling op je songwriting-toolkit. Je kunt de toonladder van je nummer in de Key Editor instellen en de leiding volgen, een solo naar de toonladder quantiseren of live spelen in perfecte harmonie. U kunt de weergave wijzigen om alleen de noten van de ingestelde schaal te zien. U kunt de Scale Assistant zelfs uw MIDI-opname laten analyseren en de juiste toonladder voorstellen. Nu zijn er geen excuses meer voor verkeerde notities!

Perfecte bochten

Cubase 12 brengt een enorme verbetering in de functionaliteit van de Key Editor. Je kunt nu hellingen en bochten maken in de CC en Pitch Bend banen, net zoals je gewend bent met automatisering. Stel uw pitchbend-stappen in op halve tonen en u bent altijd perfect afgestemd. Al je CC-bewerkingen kunnen ook gemakkelijk naar een andere MIDI-track worden gekopieerd, terwijl MIDI-noten nu kunnen worden verwijderd met een simpele, snelle dubbelklik.

Verbazingwekkend nauwkeurige dynamische EQ

Er zijn veel redenen waarom u dynamische egalisatie zou moeten gebruiken om een ​​betere mix te krijgen en met Frequentie 2 zijn er nu geen redenen waarom u dat niet zou moeten doen. Elk van de acht banden kan afzonderlijk worden ingesteld op de dynamische modus, waardoor het filterknooppunt afhankelijk is van het ingangssignaal voor een verbazingwekkend nauwkeurige dynamische menging. En, nog beter, met Cubase 12 kun je voor elke band een andere zijketen instellen door gebruik te maken van de meervoudige zijketenarchitectuur van VST 3.

Verbeterde synchronisatie

Gesynchroniseerd blijven met tempowisselingen of markeringen is cruciaal bij het componeren van welke muziek dan ook. Cubase 12 maakt je leven gemakkelijker met Global Tracks die nu kan worden weergegeven in de Key Editor. Omdat u de Key Editor niet meer hoeft te verlaten, zorgt deze geweldige visuele referentie ervoor dat uw composities snel en creatief doorgaan.

Verbeter EDM met Squasher

Elektronische dansmuziekproducties hebben Squasher nodig! Deze dynamische tool combineert op- en neerwaartse compressie voor maximaal drie banden, waardoor het in veel situaties superflexibel is. Gebruik het om je leadgeluiden te helpen door de mix te snijden, agressieve baslijnen te temmen of subtiele, ruimtelijke weerkaatsing te verbeteren. Squasher is verbazingwekkend eenvoudig te gebruiken en het klinkt fantastisch.

Nieuwe functies en lettertypen voor de score-editor

De Score Editor is uitgebreid met tal van geweldige toevoegingen en verbeteringen. Het nieuwe tabblad Eigenschappen geeft u direct toegang tot de overeenkomende opties en instellingen van uw notatie en met de overlay voor het bewerken van notities kunt u notities net zo gemakkelijk bewerken als in de Key Editor. Er zijn meer workflowverbeteringen en de Score Editor ondersteunt nu ook het SMuFL-lettertypeformaat, dat de prachtige Bravura- en Petaluma-lettertypen van Dorico naar Cubase zal brengen.

Multiband Imager

De multiband Imager is een ander geweldig hulpmiddel dat u zal helpen om een ​​betere, schonere mix te krijgen. U kunt audiotracks onafhankelijk in het stereoveld plaatsen in maximaal vier banden, waardoor u de stereobreedte van uw geluid kunt vergroten of verkleinen. De individuele scope- en correlatieweergaven helpen u om uw panning absoluut perfect te krijgen.

Visuele bewerking met SpectraLayers One

SpectraLayers One is een compacte versie van de veelgeprezen tool voor het bewerken van visuele audio. Met SpectraLayers One kunt u uw audio visualiseren en opschonen met verbluffende resultaten. Maar er is nog meer. Dankzij de ultramoderne engine voor bronscheiding kunt u het vocale gedeelte scheiden van alle soorten audiotracks. Of je nu je favoriete nummer wilt remixen of mash-ups wilt maken, SpectraLayers One helpt je op weg.

Super SuperVision

SuperVision is een volledig aanpasbare multimeter audio-analysator voor professionele producties. U kunt kiezen uit verschillende modules voor niveau-, spectrale, fase- en golfvormanalyse, waarbij u uw eigen aangepaste lay-out creëert met maximaal negen moduleslots om u een uiterst nauwkeurig visueel beeld van uw geluid te geven.

Inspirerende nieuwe samplesets

Laat je inspireren en begin direct met produceren met zes nieuwe, exclusieve sound- en loopsets in Cubase 11. Grammy-winnaar Beat Butcha draagt ​​een zinderend pak hiphophitte bij. Go-to Hollywood-geluidsontwerper Robert Dudzic brengt het Noir-pakket voor filmtrailers, waarin elk geluid een verhaal vertelt. En Black Octopus Sound — bekend om hun samples in veel huidige producties — draagt ​​vier exclusieve sets bij: Lo-fi hiphop, Dancefloor Tech House, Vocal lines en ’80s Synth Wave.

Download NZB Broken link?