Het verhaal van mijn maatje Mike

Helaas gaat dit over één van mijn beste maatjes. Wij hebben zoveel meegemaakt samen. En nu gaat het heel slecht met hem. Ik weet verder niet wat ik niet over moet zeggen. Lees het verhaal en kijk het filmpje. Ik hou van je Mike.

Update: Onze kameraad is 15 mei 2018 overleden! [Lees meer]

Lees meer

‘Koekoek’ certificaat voor tandarts Evers

Vandaag gezellig naar de tandarts geweest. De vorige afspraak ging niet door omdat ik toen een sollicitatie gesprek had. Dit is netjes afgezegd. Nieuwe afspraak gemaakt voor vandaag. 

Meneer Marc Evers zit op de Velperweg (Arnhem-Noord). Wij wonen in de Laar (Zuid). Ik zou om 8 uur daar zijn, maar het was heel erg druk (zoals Arnhemmers weten moet je dan een brug over) en daardoor kwam ik 8 minuten later. 

Lees meer

Interview: 3 voor 12 (VPRO)

Vragen: Martijn Koolwijk
Antwoorden: Brat Spitt

VPRO 3voor12:
Jullie zijn met de paasconcerten pas voor het eerst op 3v12 verschenen vandaar de vraag: Wie zijn VZP en hoelang bestaan jullie?

VZP:
VZP staat voor VelpZuid Produtchiez (en dus niet voor VelpZuid Posse). VZP bestaat al sinds 1989 en is opgericht door beatcreater/rapper Chack. VZP was eerst een internet-samenwerkingsverband met rappers uit het hele land. In 2003 sloot ik me als vast lid aan. De laatste jaren hebben we geprobeerd een eigen geluid te creeeren.

Lees meer